Virker Kranio-Sakral Terapi med garanti?

Vi vil som behandlere aldrig kunne garantere effekt. Hvorvidt kroppen tager imod og hvor hurtigt man oplever bedring, afhænger ikke kun af hvad behandleren gør, men i lige så høj grad af klienten selv.

Når det er sagt, så oplever de fleste, at kroppen begynder at slippe spændinger og finde ro efter få behandlinger. Men det betyder ikke, at dine problemer med garanti forsvinder. Nogle gange opleves effekten ved mindre forandringer eller måske i første omgang helt andre forandringer.

Der vil, som med al anden behandling, også være nogen for hvem denne blide behandling ikke vil være den rette. Det er dog altid en god ide, at give det nogle gange og husk, at to behandlere sjældent er ens, så er der ikke kemi, kan du/man sagtens fortsætte behandlingen ved en anden behandler.

Det er vigtigt at forstå, at behandleren sætter gang i processer i kroppen, men det vil altid være et samarbejde. Selvom du gerne vil have det bedre, så er det ikke sikkert, at din krop er klar til at slippe lige med det samme. Derfor oplever nogle hurtig effekt, mens andre må være mere tålmodige. Det er også vigtigt at nævne, at hvis du ønsker en forandring, så er der ofte behov for, at du gør nogle ting anderledes. Fx spiller vores holdning en stor rolle for om kroppen spænder op igen og producerer ekstra stresshormon, så tal gerne med behandleren om hvad du selv kan gøre.

Vil du sikre dig, at behandleren vedligeholder sin uddannelse og har taget eksamen, så kig efter en RAB registreret behandler. Det er den bedste “garanti” men som sagt stadig ikke en garanti for hvorledes du reagerer på behandlingen. Du kan søge efter en behandler på listen her. Øvrige behandlere på listen, der ikke er RAB, har minimum 125 timers undervisning. En RAB registreret behandler har minimum 660 timers undervisning herunder også anatomi, sundhedspsykologi og sygdomslære på sygeplejeniveau og vedligeholder løbende sin uddannelse med kurser i Kranio-Sakral Terapi for at bevare dette “stempel”.

Håber denne side var brugbar. 

1714313195
1714320395